9/26/2014

Cursos online gratuïts sobre el canvi climátic

La plataforma SAPS és servici de formació gratuïta en línia posat en marxa per la Generalitat Valenciana que ha ofert uns cursos online gratuïts sobre el canvi climàtic i com fer front a aquest. En concret, ha ofertat 3 cursos que potser siguen del vostre interés:


Combatre el canvi climàtic de de Casa

En este curs s’explica com es pot contribuir a minimitzar els efectes del canvi climàtic a través de l’adopció de conductes ambientalment responsables a casa. I de com les decisions que diàriament es prenen en totes les cases repercutixen d’una manera o d’una altra sobre el medi ambient; així, es tracta d’implicar els alumnes en la tasca comuna de cuidar i protegir el medi ambient.

Inscripció i informació ací

El reciclatge de Residus d´origen domèstic

En este curs s’explica com minimitzar els impactes ambientals produïts pels residus generats per les activitats quotidianes a casa, a través de la prevenció i l’adequada gestió d’estos residus per part de qualsevol ciutadà. Així mateix, es tracta d’implicar els ciutadans en la tasca comuna de cuidar i protegir el medi ambient.

Inscripció i informació ací

Bones pràctiques ambientals a casa

En este curs s’explica com portar una conducta ambientalment responsable a casa, i com les decisions que diàriament es prenen en totes les llars repercutixen d’una manera o d’una altra sobre el medi ambient, així es tracta de buscar la implicació en la tasca comuna de cuidar i protegir el medi ambient.

Inscripció i informació ací

Si per alguna raó no voleu o no teniu temps de realitzar els cursos, sempre podeu accedir quan vulgueu al següent enllaços:
  • Información curs online Buenas prácticas ambientales en el hogar. Enllaç
  • Información curs online Combatir el cambio climático desde casa. Enllaç

En estos trobareu informació sobre com combatre el canvi climàtic; perquè fer-ho és feina de tots.

1 comentari:

Balduí ha dit...

Enhorabona Jaume, no saps com m'alegre de la teua intervenció. A més, els cursos semblen interessants.
Però una cosa més: ens has de contar l'experiència de l'autobús a l'
UJI. Quan vulgues.