2/05/2013

Taps solidaris

El Consell Ambiental de l'IES Vila-roja d'Almassora ha posat en marxa una campanya de recollida de taps solidaris al centre. Són dues xiquetes, Neus i Anaís les Almassorines que necessiten taps per millorar la seua qualitat de vida. Aquestes són les seues presentacions:

Hola:
Sóc Neus, tinc 6 anys i visc a Almassora.
Quan vaig nàixer, em van dir que tenia paràlisi cerebral. Aquesta malaltia no em deixa parlar, no puc coordinar braços ni cames, no aguante l'esquena, i per això no em mantinc asseguda ni camine, i m'ho han de fer tot (vertir-me, donar-me de menjar, ...)

Sóc Anaís, tinc 6 anys i visc a Almassora.
Vaig nàixer amb una cardiopatia congènita molt complexa. Em van operar i en el postoperatori vaig patir sepsis (infeccions a la sang), parades cardiorespiratòries i altres complicacions, que van derivar en danys cerebrals irreversibles. Per això no puc menjar sola ni parlar ni moure'm, ...

Els taps que arrepleguem les dos són per a seguir el tractament que estem fent i per a poder millorar la nostra qualitat de vida (medicaments, aparells, ...)

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ
Els taps són molt útils ja que a les plantes de reciclatge es trituren, es netegen i després les xicotetes boletes serveixen per elaborar altres objectes de plàstic, com cubs de plàstic, caixons, perxes de roba, canonades, ...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo sempre estic investigant en línia per obtenir consells que em pugui beneficiar. Gràcies!